Nordvestenvind

2023-04-30

LUKKET FOR TILMELDING!

30. april er der løb i de naturskønne omgivelser ved Testcenteret for Vindmøller ved Østerild. Der er mulighed for marathon, halvmarathon og rundeløb/walk. Start/mål ved Besøgscenteret for Vindmøller, Gl. Aalborgvej ved Østerild.

Søndag d. 30. april 2023. Max 40 deltagere.

Marathon start kl. 08.00. Info og fællesbillede kl. 07.50. Halvmarathon start kl. 10.00. Info og fællesbillede kl. 9:50.

Rundeløb/Walk kl. 10.00. Info og fællesbillede kl. 9:50.

Start/mål: Besøgscenteret for Vindmøller, Gl. Aalborgvej 5, 7700 Thisted.

Vi løber runder af 7,03 km. Marathon 6 runder. Halvmarathon 3 runder. Rundeløb/Walk 2 runder. Max tid Marathon: 6 timer. Max tid halvmarathon og rundeløb/walk: 3 timer. Ruten vendes hver 2. omgang.

Underlaget er sand, grus og sten. Der løbes på stier og skovveje.

Medbring selv depot.

Løbet bliver afholdt efter gældende Klub100 M- og Klub100 HM regler. Du er selv ansvarlig for registrering af din tid. Efter løbet skrives tiden på startlisten, som ligger ved start/mål.

Pris 50,- kr, inkl. medalje og diplom. Pris 25,- kr. ved printselv diplom og uden medalje.

Tilmelding via betaling Mobilepay 9153NM (THY Running). Skriv dato og distance. Tilmelding senest 26. april.

Toilet: Ved start/mål. Omklædning/bad: Nej.

Parkering ved start/mål: Ja.

Ved indb. accepteres at løbet foregår på eget ansvar, gældende trafikregler skal overholdes og man giver samtykke til at få sit navn offentliggjort på denne hjemmeside.

Det med småt...

Min. 7 startende ellers aflyses løbet. Startnummer må gerne videresælges eller overdrages, men giv arrangøren besked. Ved afbud, udeblivelse refunderes det indbetalte beløb ikke. Aflyses løbet, får man det indbetalte beløb tilbage. Begivenheden er også slået op på motionskalender.dk.